Share
Tweet
Pin
Email
Share
Share
Share

Ճուտ` եփված շամփուրին

  • 24/03/2020

Նախապես պատրաստված ճուտը, աղ անել, դնել շամփուրին և տապակել տաք ածուխի վրա (առանց կրակի) 20-ից 30 րոպե, պարբերաբար յուղով քսել և պտտել շամփուրն այնպես, որ ճուտը հավասարաչափ տապակվի: Մատուցել ճուտը թարմ կամ մարինացված վարունգներով, լոլիկով, զարդարել մաղադանոսի ճյուղերով; առանձին մատուցել նաև կիտրոնը:

Մեկ ճտի համար (250 - 300գ)-

20 գ կարագ,

25 գ կիտրոն,

80 գ վարունգ,

50 գ լոլիկ, աղ,

մաղադանոս`

ըստ ճաշակի:

Դուք կարող եք հավանել